cookie tr

ÇEREZ POLİTİKASI

Son Güncellenme Tarihi: 08/11/2021

ERKA TK Turizm Bilişim A.Ş. (“ ERKA” veya “ Şirket” veya  “ Paket Tatil Düzenleyic i”) olarak, çevrimiçi mecralarımızı ziyaretleriniz sırasında sizlerin deneyiminizi geliştirmek için çerezler, pikseller, gifler, web işaretçileri (web beacons) gibi bazı teknolojilerden (“ Çerezler”) faydalanmaktayız. Bu teknolojilerin kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“ Kanun”) ve Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (“ GDPR”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir.

İşbu Çerez Politikası’nın amacı, tarafımızca işletilmekte olan “ www.turkishairlinesholidays.com” internet sitesinin (“ Site”) ve mobil uygulamanın işletilmesi sırasında Site kullanıcıları, üyeleri ve/veya ziyaretçileri (“ Veri Sahibi/İlgili Kişi”) tarafından çerezlerin kullanımı sırasında elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizlere bilgi vermektir. Site üzerinden paylaştığınız ve/veya topladığımız kişisel verilerinize ilişkin olarak, Erka veri sorumlusu olarak hareket etmektedir.  “ www.turkishairlinesholidays.com/tr-tr/kvkk-ve-gizlilik-politikasi” adresi üzerinden erişim sağlayabileceğiniz Gizlilik Politikası ve Aydınlatma Metni’nin ayrılmaz bir parçası olan işbu Çerez Politikası’nda Sitemizde hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklamak istiyoruz.

ERKA olarak Sitemizde kullandığımız Çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya sitemize yeni Çerezler ekleyebiliriz. Dolayısıyla, işbu Çerez Politikası hükümlerini dilediğimiz zaman değiştirme hakkını saklı tutarız. Güncel Çerez Politikası üzerinde gerçekleştirilmiş olan her türlü değişiklik Site’de veya herhangi bir kamuya açık mecrada yayınlanmakla birlikte yürürlük kazanacaktır. Bu değişiklikleri gözden geçirmek için zaman zaman bu sayfayı ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Son güncelleme tarihini metnin başında bulabilirsiniz.

Çerezler, Web İşaretçileri ve Benzer Teknolojiler Nelerdir?

Çerezler (cookies), Site üzerinden bilgi toplayabilmek, tercihlerinizle ilgili bir özet oluşturmak amacıyla kullandığımız ve tarayıcınız aracılığıyla bir web sunucusu tarafından bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza yüklenen genellikle harf ve rakamlardan oluşan küçük veri dosyalarıdır.

Web işaretçileri (web beacons), Sitemiz, hizmetlerimiz, uygulamalarımız, mesajlaşmalarımız ve araçlarımıza dahil edilebilen, genellikle çerezler ile birlikte çalışan, kullanıcılarımız ile kullanıcı davranışlarını tespit etmeye yarayan ve "piksel etiketleri" veya "clear GIFler" olarak da bilinen ufak kısa grafik imgelerdir.

Benzer teknolojiler, yerel paylaşımlı nesne veya yerel depolama kullanarak tarayıcı veya cihazınızda bilgi saklayan flash çerezler, HTML 5 çerezler ve diğer internet uygulamaları, yazılım yöntemleri gibi teknolojilerdir. Bu teknolojiler, tüm tarayıcılarınız üzerinden çalışabilir. Bazı hallerde, bunları tümüyle tarayıcınız aracılığıyla kontrol edemeyebilir ve bu tür durumlarda doğrudan doğruya yüklenen uygulamalarınız veya cihazınız aracılığıyla kontrol sağlamanız gerekebilir.

İşbu Çerez Politikası’nda “Çerezler” ifadesi; tarayıcınızda veya cihazınızda veri saklamak için kullandığımız ve işbu Çerez Politikası’nda belirtilen şekilde bilgi toplayan veya sizi teşhis etmemize yardımcı olan çerezler, web işaretçileri, benzer teknolojiler dahil tüm teknolojileri ifade etmek üzere kullanılabilmektedir.

Web siteleri, Çerezler’i tarayıcınız ile sunucu arasında bağlantı kurulduğunda sizi tanımak için kullanır. Çerezler, bir web sitesinin ziyaretçileri tarafından daha kolay kullanılabilmesi için tasarlanır. Çerezler; adınız-soyadınız, adresiniz, şifreniz, kredi kart bilgileriniz gibi kişisel verilerinizi ve hassas nitelikteki kişisel verilerinizi toplamaz ve kaydetmez.

Çerezler konusundan daha detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirsiniz.Yalnızca Çerezler ve diğer benzer teknolojiler aracılığıyla kullanılabilir olan birtakım Site özellikleri, hizmetleri ve uygulamaları sunmaktayız. Çerezler ve diğer benzer teknolojileri, tarayıcınızın, yüklediğiniz uygulamanın veya cihazınızın müsaade etmesi halinde, her zaman engelleyebilir, silebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Ancak, Çerezler ve diğer benzeri teknolojilerin kullanımını devre dışı bırakmanız halinde, birtakım Site özelliklerinden, hizmetlerinden ve uygulamalardan faydalanamayabilirsiniz. Ayrıca, tarayıcı oturumunuz esnasında şifrenizi daha sık girmeniz gerekebilir. Bu teknolojileri nasıl engelleyeceğiniz, sileceğiniz veya devre dışı bırakacağınız hakkında daha ayrıntılı bilgi için, lütfen tarayıcı ve cihaz ayarlarınızı gözden geçiriniz.

Çerezler Hangi Amaçlarla ve Hukuki Sebeplerle Kullanılmaktadır?

ERKA olarak, Sitemizde ve mobil uygulamamızda çeşitli amaçlarla Çerezler kullanmakta ve bu Çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Bu amaçlar başlıca şunlardır:

  • Site’nin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek. Örneğin, oturum açan üyelerin Site’de farklı sayfaları ziyaret ederken tekrar şifre girmelerine gerek kalmaması.
  • Site’yi analiz etmek ve Site’nin performansını arttırmak. Örneğin, Site’nin üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu, Site’yi ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
  • Site’nin işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak. Örneğin, Site’yi ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması.
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek. Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla bağlantılı reklam gösterilmesi.

Çerezler, Site’nin size çalışır biçimde sunulabilmesi adına Kanun’un 5. maddesi ve GDPR’ın 6. maddesi kapsamında belirtilen “ bir sözleşmenin kurulması veya ifası ile doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayalı olarak işlenmektedir.

Yetkilendirilmiş Üçüncü Kişi Hizmet Sağlayıcıları Tarafından Bu Teknolojilerin Kullanımı

Sitemiz’de bilgi depolanması amacıyla, vereceğimiz bir yetkiye dayanarak üçüncü taraf çerezler, web işaretçileri ve benzer teknolojiler yerleştirmeleri için, "hizmet sağlayıcıları" olarak bilinen üçüncü taraf şirketler ile çalışmaktayız. Bu hizmet sağlayıcıları, size daha iyi, hızlı ve güvenli bir deneyim sunmamızda bize yardımcı olmaktadırlar.

Bu hizmet sağlayıcıları, içerik sunumu ile anonim site ölçümleri ve analizlerini derlememizde bize yardımcı olmak için söz konusu teknolojileri kullanabilirler. Bu hizmet sağlayıcıları, aramızdaki gizlilik sözleşmeleri ile kişisel verilerin toplanması ve kullanılması konusundaki diğer yasal sınırlamalara tabidir. Üçüncü taraf çerezler, üçüncü tarafların gizlilik politikası kapsamındadır.

Size özel ve ilgi alanınıza göre reklam sunabilmek, Sitemiz'i nasıl kullandığınızı analiz etmek, Site’nin kullanım kolaylığını artırmak ve kullanım istatistiklerini çıkarmak amaçlarıyla aşağıda belirtilen üçüncü taraf çerezlerini veya teknolojilerini kullanmaktayız:

  • Google Analytics: Google Analytics, çerezleri ziyaretçilerin Web Sitesini nasıl kullandıklarını analiz etmek amacıyla kullanır. Bu Site’yi kullanımınızla ilgili bilgiler (IP adresiniz dahil) Google, Inc.'e (“ Google”) aktarılarak Google tarafından İrlanda’daki sunucularda saklanmaktadır. Google bu bilgileri Site’yi kullanımınızı değerlendirmek, Şirket için Site’nin faaliyetini derlemek ve Site faaliyeti ve internet kullanımıyla ilgili başka hizmetler sağlamak amacıyla kullanacaktı Google Analytics kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi ziyaret edebilirsiniz: http://www.google.co.uk/intl/en/analytics/privacyoverview.html
  • Insider: Insider çerezleri, web tarayıcısı aracılığıyla, bilgisayarınıza veya üçüncü taraf bir analiz platformuna ait benzersiz tanımlayıcı yapısında çalışan çerezlerden oluşur. Bu çerezler, pazarlama kampanyalarının ölçümü, performans analizi ve kişiselleştirme faaliyetleri amacıyla kullanılır. Insider çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://useinsider.com/product-privacy-policy/=tr
  • Google Tag Manager: Google Tag Manager izleme ve analitik için kullanılmaktadır. Google Tag Manager herhangi bir kişisel veri toplamamaktadır. Bu, etiketlerin küçük parçalarını otomatik olarak güncelleyen ve dolayısıyla hassas bilgileri toplayabilecek bir araçtır. Google Tag Manager bu verileri kullanmaz. Ancak, çerezleri reddetmiş olsanız veya URL tabanlı oturum izlemeyi devreden çıkarmış olsanız da, Google Tag Manager tarafından yönetilen etiketler halen devrede kalacaktır. Detaylar için bkz. https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy/.
  • Hotjar: Hotjar çerezleri web Sitemizin tasarımını ve fonksiyonlarını, kullanıcıların deneyimleri ve alışkanlıkları doğrultusunda iyileştirmemize imkan tanıyan, anlamlandırılabilir ve anonim veriler sağlamaktadır. Hotjar çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

Hangi Çerezleri Kullanıyoruz?

Aşağıda sitemizde kullandığımız farklı türdeki çerezleri bulabilirsiniz. Sitemizde hem birinci parti çerezler (ziyaret ettiğiniz site tarafından yerleştirilen) hem de üçüncü parti çerezleri (ziyaret ettiğiniz site haricindeki sunucular tarafından yerleştirilen) kullanılmaktadır.

Çerez Türü Çerez İşlevi
Zorunlu Çerezler Bu tanımlama bilgisi türü, Site’nin düzgün çalışabilmesi için gereklidir. Bu tanımlama bilgileri, Site’nin ziyaret edilebilmesini ve özelliklerinin kullanılabilmesini sağlar. Oturum tanımlama bilgileri, web sitesinin çeşitli sayfaları arasında bilgi aktarımını sağlamak ve kullanıcıların bilgileri birden fazla kez girmelerini önlemek için kullanılır. Bu kategorideki çerezler hiçbir şekilde kişisel veri toplamaz Geçicidirler ve tarayıcı kapattıktan hemen sonra silinirler.
Performans Çerezleri Sitede performansını ölçebilmemiz ve iyileştirebilmemiz için Sitenin ziyaret edilme sayısını ve trafik kaynaklarını sayabilmemizi sağlar. Ziyaretçilerin sitede nasıl gezindiklerini öğrenmemize yardımcı olurlar. Size daha iyi bir deneyim sunmak için alınmaktadır. Bu tanımlama bilgilerinin topladığı tüm bilgiler derlenir ve bu nedenle anonimdir.
İşlevsel Çerezler Bu tanımlama bilgileri, kullanıcı tarafından yapılan seçimleri (seçilen şehir, uçuş tarihi vb.) tanıyarak kullanıcının siteye ziyaretini kolaylaştırır. Ayrıca bu bilgiler, kullanıcılara gelişmiş web özellikleri de sağlar. Bunlar, bizim tarafımızdan veya sayfamızda hizmetlerinden faydalandığımız üçüncü taraf sağlayıcılarca ayarlanabilir.
Pazarlama Çerezleri Kullanıcıların ilgi alanlarına göre ve onlara uygun içerikler ve tanıtımları sunmak amacıyla kullanılır. Çerezler yoluyla elde edilen bilgileri, aynı kişiye ait diğer verilerle eşleştirerek, ilgililere daha uygun içerikleri, kişiye özel kampanya ve ürünleri sunar ve daha önceden istenmediği belirtilen içerik veya fırsatları bir daha sunmaz. Bu çerezlerin kullanımının engellenmesi mümkündür.

Sitede yer alan çerezlere ilişkin bilgiler aşağıdaki tablolarda yer almaktadır:

Çerez Hizmet Sağlayıcı Çerez İsmi Çerez Amacı Çerez Tipi Çerez Süresi
Paket Tatil Düzenleyici countryCode Ülke bilgisi Zorunlu Çerezler 365 gün
Paket Tatil Düzenleyici currencyCode Para birimi Zorunlu Çerezler 365 gün
Paket Tatil Düzenleyici languageCode Dil bilgisi Zorunlu Çerezler 365 gün
Paket Tatil Düzenleyici token Session bilgisi Zorunlu Çerezler  365 Gün
Paket Tatil Düzenleyici userSearchInfo Arama bilgisi Zorunlu Çerezler 365 Gün
Paket Tatil Düzenleyici acceptCokkie Çerez Politikası Bildirim bilgisi Zorunlu Çerezler 30 gün
Paket Tatil Düzenleyici isClosedNotifications Site üst kısım bildirim bilgisi Zorunlu Çerezler 1 Gün
Google Analytics _ga Kullanıcıları ayrıştırmak için kullanılıyor Performans Çerezleri 2 yıl
Google Analytics _gid Kullanıcıları ayrıştırmak için kullanılıyor Performans Çerezleri 24 saat
Google Analytics _gat Sorguları hızlandırmak için kullanılıyor Performans Çerezleri 1 dakika
Insider INSOPTOUT Mevcuttaki kullanıcının devre dışı bırakma durumunu saklar Pazarlama Çerezleri 1 yıl
Insider customDataSet-* Özel segmentasyonları tutar Pazarlama Çerezleri 30 gün
Insider ins-storage-version localStorage değerlerinin çalışandan ortak siteye taşınmasını önler veya bunlara izin verir Pazarlama Çerezleri 1 yıl
Insider first-permission-impression Kullanıcı ile katılım izni ekranı arasındaki durumu saklar. Onay formunu görmeyen kullanıcılar için tekrar giriş ekranını göstermemize yardımcı olur. Pazarlama Çerezleri 1 yıl
Insider native-permission-impression Kullanıcı ve olağan katılım izni ekranı arasındaki durumu saklar. Görmeyen kullanıcılar için tekrar giriş ekranını göstermemize yardımcı olur. Pazarlama Çerezleri 1 yıl
Insider ins-gaSSId Google Analytics kullanıcılarını 30 dakikalık oturumlar için izler. GA gibi biz de 30 dakikalık son kullanma tarihi olan çerezleri ayarlıyoruz ve her kullanıcı her 30 dakikada bir yeni bir kimlik alıyor. Pazarlama Çerezleri 30 dakika (Oturum Süresi)
Insider ins-test-cookie Kullanıcının şu anda kullanmakta olduğu tarayıcıda çerezlerin etkin olup olmadığını test eder. Pazarlama Çerezleri Session
Insider variationCandidate Panelimizde Test Link ile ziyaret edilen kampanyalarda kullanılır ve kampanyalarımızı test etmemizi sağlar Pazarlama Çerezleri Oturum Süresince
Insider insdrSubsId Web Push izni veren kullanıcının Web Push Token'ini tutar. Pazarlama Çerezleri 60 gün. 
Insider insdrSubsIdCreateDate Web Push Token'ın oluşturulma ve Web Push izni verilme tarihini tutar. Pazarlama Çerezleri 60 gün. 
Insider push-request-sent Mevcut partneleri opt-in izinlerine göre toplar Pazarlama Çerezleri 60 gün. 
Insider campaignId-countdownId-until Tek bir kampanyanın geri sayım bilgilerini depolar Pazarlama Çerezleri 1 saat
Insider insdrPushCookieStatus Opt-in göre mevcut olup olmadığını gösterir Pazarlama Çerezleri 1 gün
Insider isVAPID Web push token'ın vapid anahtarı ile verildiğini onaylar Pazarlama Çerezleri 1 year
Insider migratedSDK Kayıtlı sw-sdk yolunu saklar Pazarlama Çerezleri 60 gün. 
Insider insdrDH N/A Pazarlama Çerezleri 60 gün. 
Insider insdrAuth N/A Pazarlama Çerezleri 60 gün. 
Insider insdrPayloadComplete Token'ı olan kulanıcının ve sw migration'ı gereki olanı kontrol etmek için kullanılır Pazarlama Çerezleri 60 gün. 
Insider ins-c Browserda cookie support var mı yok mu ona bakar Pazarlama Çerezleri  

Çerezlerin Kullanımını Nasıl Kontrol Edebilirim?

Sitemizi ziyaret ettiğinizde, Çerezlerin kullanımı hakkında sizi bilgilendiren bir uyarı görünür ve “Tüm çerezleri kabul ediyorum” tuşuna tıkladığınızda Site’deki tüm Çerezleri onaylamış olursunuz.

İnternet tarayıcınızın çeşidine göre aşağıdaki adımları izleyerek, çerezler hakkında bilgi edinip, izin verme veya reddetme hakkınızı da kullanabilirsiniz:

  • Google Chrome: Tarayıcınızın “adres bölümünde” yer alan, “kilit işareti” veya “i” harfini tıklayarak, “Cookie” sekmesinden çerezlere izin verebilir veya engelleyebilirsiniz.
  • İnternet Explorer: Tarayıcınızın sağ üst köşesinde yer alan “Tool” veya “Araçlar” Bölümünden “Güvenlik” sekmesini tıklayın ve “izin ver” veya “izin verme” şeklinde çerezleri yönetebilirsiniz.
  • Mozilla Firefox: Tarayıcınızın sağ üst köşesinde yer alan “menüyü aç” sekmesini tıklayınız. “Seçenekler” görselini tıklayarak “Gizlilik ve Güvenlik” butonunu kullanarak çerez yönetiminizi yapabilirsiniz.
  • Diğer tarayıcılar için de (opera, microsoft edge gibi), ilgili tarayıcının yardım veya destek sayfalarını inceleyebilirsiniz.
  • Safari: Telefonunuzun “Ayarlar” bölümünden “safari” sekmesini seçip, “Gizlilik ve Güvenlik” Bölümünden tüm çerez yönetiminizi sağlayabilirsiniz.
  • Yukarıdaki seçeneklerin yanısıra; tüm çerezler hakkında bilgi sahibi olmak ve çerez yönetimi için: https://www.allaboutcookies.org, https://www.youronlinechoices.eu/ adresini ziyaret edebilirsiniz veya "Privacy Badger" uygulamasını kullanabilirsiniz ( https://www.eff.org/tr/privacybadger)
  • Mobil uygulamalarda çerez veya SDK((Software Development Kit) yönetimi için cihazınızın Gizlilik veya Ayarlar Bölümünde yer alan yönlendirmeleri takip edebilir veya Lumen Privacy Monitor’ü ( https://haystack.mobi ) telefonunuza indirerek kullanabilirsiniz.

Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

Kanun’un 11. maddesi uyarınca kişisel verileriniz ile ilgili;

  • Şirket’in hakkınızda kişisel veri işleyip işlemediğini öğrenme, eğer işlemişse, buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığı öğrenme,
  • Kişisel verilerin yurtiçi veya yurtdışına aktarılıp aktarılmadığı ve kimlere aktarıldığını öğrenme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • İlgili mevzuatta öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Düzeltme, silme ve yok etme talepleri neticesinde yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

Başvurunuzda yer alan taleplerinizi, talebin niteliğine göre en geç otuz (30) gün içinde ücret almadan sonuçlandırmaya çalışacağız ancak, işlemin Şirket için ayrıca bir maliyet gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücreti sizden talep edebiliriz.

Yukarıda bahsi geçen hakları kullanmak için aşağıdaki iletişim bilgilerimiz aracılığı iletişime geçebilirsiniz.

GDPR Kapsamındaki İlgili Kişiler İçin Ek Bilgi

Kişisel verilerinizin GDPR kapsamında olması durumunda (yani, Avrupa Ekonomik Alanında bir kişiyseniz); Şirket’ten, kişisel verilerinize erişim ve düzeltme talep etme hakkının yanı sıra eğer uygulanabilirse veri taşınabilirliği veya kişisel verilerinin işlenmesinin durdurulması veya silinmesini talep etme hakkına da sahip olduğunuzu hatırlatmak isteriz. İşlemenin durdurulması veya silinmesi yalnızca kişisel verilerin işlenmesi, rıza veya meşru menfaat üzerine temellendiriliyorsa olasıdır.

Eğer kişisel veri işleme açık rızanıza dayanıyorsa, rızanızı herhangi bir zamanda; bununla birlikte, geri çekilmesinden önce rızaya dayalı işlemenin meşruluğunu etkilemeksizin; geri çekme hakkına sahipsiniz. Rızanızı geri çekme hakkını kullanmak üzere; aşağıda belirlenen iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Eğer Şirket’in kişisel veri işlemesinin GDPR'a uygun düşmediği izlenimindeyseniz; sorumlu düzenleyici makam nezdinde bir şikâyette bulunma hakkına sahipsiniz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Ticaret Unvanı: Erka TK Turizm Bilişim A.Ş

E-posta Adresi: [email protected]

İnternet Sitesi: www.turkishairlinesholidays.com

Mersis No: 0360059738100001

Adres: Rüzgarlıbahçe Mah. Şehit Yüzbaşı Sinan Eroğlu Cad. K Binası No:3/1 Beykoz/İstanbul